Povestea Bufina

Cunoști sentimentul acela pe care îl ai atunci când descoperi ceva deosebit și de-abia aștepți să împărtăști acel ceva și cu ceilalți?

Ei bine, astfel ne surprinde pe noi anul 2015 când proaspat întorși de pe meleaguri scandinave ne declarăm pasiunea pentru tot ce înseamnă viață și atmosfera scandinavă.

Mai întai am descoperit o stare, apoi am înțeles imediat ca stilul scandinav este despre o atmosferă și o experință mai degrabă, decât despre lucruri. De atunci, totul s-a transformat într-o mare pasiune și de fiecare dată când pășeam într-o încăpere încercam să găsesc acel sentiment “de casă” acea căldură și liniște cu care ne-am contopit în experiența noastră pe țărâm scandinav.

Și pentru că nu foarte des ne era dat să regăsim acel “pur și simplu” scandinav în casele de pe la noi, am hotărât să dăruim din pasiunea asta în care am investit și în care credem de atâția ani și astfel ea a devenit la începutul lui 2019 un business.

Noi, BUFINA ne dorim “pur și simplu” ca detaliile pe care le aducem în interioarele voastre să vă ofere lumina, căldura, libertate și confort în compania celor dragi.

Funcționalitatea este pe primul plan, în timp ce materialele naturale completeaza perfect piesele noastre de mobilier care prin formele și dimensiunile lor nu domină încăperea, oferindu-ți spațiu și armonie.
Nu este obligatoriu să fii danez ca să înțelegi și să te bucuri de Hygge.

“Hygge înseamnă să ne simţim confortabil, protejaţi, alinaţi şi adăpostiţi”.

Ce fac produsele noastre unice?

cel putin cele trei ingrediente de mai jos

Bufina - lemn

Lemn

Lemn uscat, ales cu grijă în funcție de proiectul implementat. Tei, Fag, Brad, Pin, Stejar, etc.

Bufina Metal

Metal

Metal - deasemenea ales cu grija - slefuit, imbinat cu atentie prin tehnica sudurii. Fix cat trebuie sa imbine elementele de lemn. 

Bufina Pasiune

Pasiune

Toate lucrarile noastre sunt facute cu pasiune pentru lemn si metal. Pasiune pentru lucrul bine facut si durabil.

Doriti sa va facem o oferta?

Contactati-ne pe pagina de facebook Bufina sau sunati-ne la numarul de telefon 0748.998.868